Loading...


SOCIAL MEDIA (PAYED & ORGANIC)

We have the skills

  Instagram
  Facebook
  LinkedIn
  TikTok
  X (Twitter)

Social Media

Door social media krijg je meer merk bekendheid. Als je bedrijf op een unieke manier aanwezig is en leuke actualiteiten deelt, trek je vanzelf nieuwe doelgroepen aan.

Payed Social Media
Met behulp van social-mediakanalen kunnen we performance maximaliseren. Wij zetten betaalde social media-campagnes in gebaseerd op de gedragingen/behaviours van de doelgroep. Via social platformen zoals Facebook-, Instagram, LinkedIn en TikTok, welke relevant zijn voor je business en targeten potentiële klanten zodat er kwalitatieve traffic naar je website of winkelvloer ontstaat.

Organic Social Media
Organic social media is het posten van content op social media om huidige en nieuwe volgers gratis te bereiken. Het is een vorm van social media welke zich focust op het creëren van unieke waardevolle organische content die aansluit op de behoeften van jouw doelgroep.

Organische social media genereerd op een natuurlijke manier verkeer o.b.v. het algoritme van de diverse social media platforms. Door het creëren en posten van unieke, relevante en waardevolle content kan er bijvoorbeeld ingespeeld worden op het koopgedrag van de doelgroep.

Organische social media wordt ingezet met verschillende soorten content op diverse social media platformen zoals Facebook, Instagram, TikTok, X en LinkedIn.