Loading...

 

Case - Make a wish (donatie's)

Campagne Doelstelling

Make-A-Wish Nederland (in samenwerking met More Media Group) en RTL Boulevard sloegen afgelopen december de handen in één. Van 4 t/m 8 december 2023 stond RTL Boulevard in het teken van een donatie-actieweek. RTL Boulevard-kijkers konden doneren door ‘WENS’ te sms’en naar 7171.

De doelstelling om 200 wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen werd op woensdag 6 december al behaald en aan het einde van de actieweek kwam de teller op maar liefst 341 wensen uit! Daarmee was deze actieweek bij RTL Boulevard een ongekend succes!

De campagne werd gedragen door AI gegenereerde key visuals. De schermen in de studio van RTL Boulevard werden gevuld met AI-beelden (Midjourney) waarin de gezichten van de kinderen met een levensbedreigende ziekte "gemonteerd" werden.”

De samenwerking tussen Make-A-Wish Nederland en RTL Boulevard laat zien hoe goede doelen een aanzienlijk verschil kunnen maken in het leven van mensen. Deze actieweek beroerde de harten van kijkers en gaf hen de kans om kinderen met een levensbedreigende ziekte wat licht in hun leven te geven in de decembermaand.

Lees hier het gehele artikel op Adformatie.